Защита на личните данни

Защитата на вашата поверителност и данни е много важна за Винербергер и винаги го вземаме под внимание при ръководенето на бизнеса ни.
 
В тази декларация ще Ви информираме какви данни събира Винербергер когато посещавате уебсайта ни и за какво се използват:
 
1. Данни на клиента
 
Ако попълните формуляр на уебсайта на Винербергер или заявите получаване на бюлетин или информационни материали, ще запаметим информацията, която сте ни предоставили, като име, електрона поща, сфера на интереси или името на компанията Ви. Основно използваме тази информация за да Ви предложим услуги или за да Ви изпратим пожеланите от Вас информационни материали, бюлетини или за настройване на Вашата лична начална страница Винербергер.
 
Разбира се Вие можете по всяко време да се отпишете от получаването на информация, като изпратите имейл на office.bg@wienerberger.com заявявайки, че не желаете вече да получавате информация.
 
2. Предоставяне на лични данни
 
При никакви обстоятелства Винербергер няма да предоставя данни на трети страни или да позволи достъп на такива до данните Ви. Вашите данни ще бъдат използвани само от организации и компании от групата на Винербергер или от оторизирани трети страни за извършване на рекламни или служебни задачи, без тези трети страни да могат да използват тези данни за техни собствени цели или да ги предават на други.
 
3. Технически данни
 
Ако посетите нашия уебсайт, сървърът ни записва обичайните технически данни за връзката, които ще бъдат използвани анонимно за съставяне на статистика за поведението на потребителите, с цел подобряване на полезността и лесната употреба на сайта ни. Вижте Общите условия за използване на бисквитки.