Хотелът на гребната база в Пловдив

хотел гребна база
Да избягаш от суматохата на града, но и да си близо до него - как се постига едно от основните желания на днешния модерен човек.

Архитект
Едвард Филипов Христов
Местоположение
Гр. Пловдив, кв. „Запад“, ул. „Св. Валентин“ 1
Период на реализация
2011 - 2014
Предназначение
Обществна сграда
РЗП
5 600 м2
Модел тухла
Porotherm 25 N+F Light, Porotherm 12 N+F

Наближава рожденият ви ден ден, Нова година, фирменото парти, абитуриентският бал на детето, скъп семеен празник или просто уикендът. Ако се чудите къде да отпразнувате тези поводи, хотелът Ландмарк Крийк в Пловдив е една добра възможност.
 
Бутиковият четиризвезден хотелски комплекс е разположен в най-зеления и живописен район на града. Уникално съчетание на спокойствието на природата и градската динамична среда.

Строителните материали за един тих и спокоен комплекс

Гостите могат да се наслаждават с дни на релаксацията, която комплексът предлага. Това е постигнато благодарение на околността, в която е разположен, но и на строителните материали, от които е изграден. Строителството е монолитно със стоманобетонови основи, колони, шайби и плочи и керамични тухли – както външните, така и вътрешните зидове са от керамичните тухли Porotherm.

Да избягаш от суматохата на града, но да си близо до него

Ландмарк Крийк е един от най-новите хотелски комплекси в Пловдив. Разположен е в парка на Гребния канал и само на 7 минути с кола до центъра. Така посетителите могат да избягат от суматохата на големия град, но и да са близо до нея - в случай, че зажадуват за забързаността и динамиката му.
 
Това навярно е едно от основните желания на днешния модерен човек: да е близо до града и това, което се случва в него, за да не изпуска нищо; но и да има щастието да се наслаждава на спокойствие далеч от всичко и всички – сам или в компанията на най-близките си хора. Неповторимата панорама ще очарова всеки.
 
На разположение има 52 стаи (47 от тях с тераса), ресторант-градина, лоби бар, спа и фитнес център, външен басейн, конферентна зала, панорамен бар. Така хотелът е подходящ за почивка, но и за организиране на всякакви празници – семейни и фирмени, рождени дни, новогодишни партита.

Свързани статии