Белвю Резидънс – красивият изглед

Белвю Резидънс

Архитект
Креда студио ООД
Местоположение
град София, бул. "Арсеналски" 121
Реализация
2016
Предназначение
Многофамилна сграда
РЗП
1 793 m²
Модел тухла
Porotherm 25 N+F Light, Porotherm 12 N+F

Красивият изглед и добрата локация…

Са мечтата на всеки живущ в София. Неслучайно жилищната сграда „Белвю резидънс“ носи името „красив изглед“. Тя е разположена на едно от най-ключовите за столицата ни места – на входа на Южен парк. Така за обитателите ѝ се открива прекрасна гледка към парка и към Витоша. От друга страна пък градският парк гарантира на обитателите на резиденцията тишина, чист въздух, зеленина и удобно място за бягство от града.
В случаите, в които човек обаче трябва да е в него, локацията на сградата е ключова. На пешеходно разстояние до основния софийски булевард (бул. „Витоша“), до търговските центрове „София Парк Център“ (старият „Сити Център“) и „Парадайз Център“, човек достига центъра бързо и лесно. Както с автомобил или градски транспорт, така и с колело или пеш.

Стилният дизайн, комфортът на обитаване и функционалността…

Работят в перфектен синхрон. Архитектурата на „Белвю резидънс“ е резултат от съвместната работа на признати български проектанти, архитекти и дизайнери. Освен на експертизата си, те залагат и на най-добрите на пазара продукти и технологии.
Изградена от най-качествените строителни материали, сградата осигурява на обитателите си комфорт и здравословен климат на вътрешните помещения. За изграждането на стените са използвани керамичните блокове Porotherm 25 N+F Light и Porotherm 12 N+F. Дизайнът е иновативен и все пак се вписва идеално в средата – фасадата излъчва топлина и уют. Всички използвани материали отговарят на европейските стандарти.

Резиденциите в сградата…

Са общо шест – по една на етаж. Всяка от тях е с площ от 218 кв.м. Обширното пространство е достатъчно и за най-взискателните, хора свикнали „да живеят на широко“. Прозорците са големи и обгърнати в зеленина. Фоайето на входа и интериора са луксозни – цялата сграда излъчва класа и стил.

Енергийните ресурси…

Се използват пестеливо. В тон със зеленината в парка, инвеститорите се стремят да опазят максимално околната среда. „Белвю Резидънс“ е изградена с щадящи природата качествени строителни материали и е пример за това как се строи в днешно време. С мисъл за хората и за Земята.

Свързани статии