От природата в дома ни! - Играйте и се забавлявайте

Какво знаете за глината?

Замисляли ли сте се, че тя има много широк спектър на приложение – както при изграждането на дома, така и в грижата за себе си. Широко популярни са маските лице и коса под формата на козметична глина.
 
Глината обаче се използва и за производство на строителни материали. Керамичните тухли на Винербергер са естествен и природосъобразен продукт, чиято цел е да отговаря на нуждите на човека и на околната среда. Изградените с тях домове са изцяло екологични, а обитателите им живеят в хармония с природата.
 
Днес стартираме една забавна игра с нашите приятели от радио Енерджи – „От природата в дома ни!“, с която можете както да се обогатите и да научите повече за глината и за Винербергер, така и да спечелите една от 500 глинени маски за лице или дори СПА уикенд за двама! Имате две седмици да се включите и да се борите за нашите здравословни награди.

Правилата са прости: Влезте в сайта на радио Енерджи сега, отговорете на въпросите и спечелете!
 
За всеки един от петте въпроса 100-тина от вас, отговорили правилно, ще спечелят една опаковка глинена маска, а големият победител ще бъде изтеглен в края на играта. Играйте и се забавлявайте.