Калкулатор за стени

Изчисли, сравни, избери - информация за всички необходими материали

В стремежа си да помагаме на своите клиенти при избора на продукти за външни стени разработихме online калкулатор. С негова помощ потребителите избират оптималното за тях като сравнят стойността и топлоизолационната способност на различни решения за външните стени.
 
Винербергер калкулаторът е разработен в две версии – основна и разширена. Те биха могли да бъдат ползвани както от крайни клиенти, които планират строителство, така и от строителните експерти, занимаващи се с изготвяне на оферти и ценообразуване за участие в търгове за изпълнение на зидарии.
 
Калкулаторът помага в избора и сравняването на материалите, от които ще бъде изпълнена една външна стена, с оглед постигане на оптимален коефициент на топлопреминаване, което ще гарантира оптимален разход на енергия за отопление и вентилация.
 

NB! Дизайнът на Винербергер калкулатора е собственост на Винербергер ЕООД и е защитен с авторско право. Копирането, разпространяването, поместването на част или на целия програмен сорс код или на снимки, изграждащи дизайна на сайта без предварително разрешение от Винербергер ЕООД е забранено, освен в случаите, в които то е за Ваша лична употреба за нетърговски цели.