Жилищен комплекс Пловдив Делукс

Пловдив Делукс
Живот в тишина и спокойствие, зеленина и сигурност - това ли е и вашата мечта? Жилищният комплекс „Пловдив Делукс“ се намира в един от най-предпочитаните региони на Пловдив - в непосредствена близост до “NOVOTEL PLOVDIV” и църквата "Св. Иван Рилски" в кв. „Кършияка”. Само на пет минути пеш от Главната улица и Стария град - идеална възможност за разходка пеш до центъра на града. В непосредствена близост има училища и детски градини, което прави мястото още по-удобно за семейните.

Архитект
Aрх. Радко Тодоров / ЕР ТЕ Консулт ООД
Местоположение
Пловдив, ул. „Васил Левски“
Период на реализация
2012 - 2013
Предназначение
Многофамилна жилищна сграда
РЗП
6892.29 m²
Модел тухла
Porotherm 25 N+F Light

Разпределение на сградата

Зоните са три - два жилищни сектора А и Б и търговски, с магазин от веригата БИЛЛА. Жилищните зони са с 8 и 9 етажа - общо 51 апартамента. На последните етажи са разположени големи панорамни апартаменти с очарователна гледка, простор и тишина. Жилищата са максимално осветени и създават настроение, а красивата фасада е в съвременен стил и дизайн.

Качествено строителство + перфектна локация = оживена сграда

Проектирането и строителството на „Пловдив Делукс” залага на най-добрите материали и  изключителна прецизност в строителния процес. Вложените материали са в съответствие с всички съвременни изисквания. Ограждащите външни и вътрешни стени са иззидани с тухли Porotherm. Магазин BILLA е първият в Пловдив от веригата, позициониран в този тип сгради. Днес сградата е пълна и оживена -  100% от апартаментите са разпродадени още преди получаване на Акт 16. 

Свързани статии