Tondach Visu – онлайн инструмент за визуализиране на покриви

Приложение за илюстриране на покрив – Tondach Visu
Дали тепърва започвате планирането на нов покрив, или ви предстои ремонт на стария, за Тондах Визу няма значение – иновативният ни онлайн инструмент ще ви помогне да изберете визията на покрива си като го визуализира в няколко стъпки.

Керемидите са основният компонент при изграждането на един покрив и качеството им е определящо при избора.
Покривът трябва да бъде устроен така, че всички части да се съчетават перфектно в една цялостна покривна система. Комбинацията между керамични керемиди, керамични и некерамични аксесоари Tondach гарантира сигурност, дълговечност и качество на покрива, благодарение на което всеки от нас да може да получи най-доброто за себе си и близките си.

Второто важно условие при избирането на добри керемиди за покрив е тяхната визия да отговаря на вкуса ни.
За да изглежда покривът добре, трябва да бъдат спазени всички стъпки по изграждането на покривната система.

Ние познаваме нуждите ви и разработихме за тях Tондах Визу (Tondach Visualization Tool) – опростено полезно онлайн приложение, което визуализира желания покрив. Инструментът е създаден с цел улесняване на потребителя в процеса на онагледяване на  неговия нов или обновен скатен покрив. Има различни комбинации и избор на тип покрив, на модел керамични керемиди, на техния цвят и начин на подреждане. По този начин се вижда как точно ще изглежда покривът – още преди пристъпване към реален строеж, спестявайки време и излишни разходи.
 
  1. Изберете примерен модел за тип покрив.
  2. Изберете параметри на желаните керемиди: модел, цвят, начин на полагане.
  3. Вижте резултата си. Можете да получите повече техническа информация при „Детайли“ или да споделите линка с приятели във Фейсбук.

Бонус!

Използвайте в допълнение електронната ни форма и заявете БЕЗПЛАТНО Вашата индивидуална консултация!

Свързани статии