Какво да търсим при избора на покривно решение

Покрив Tondach
Покривът на една къща е като главата за тялото – прави първото визуално впечатление, но има и редица важни функции. Изграждането на нов е важно решение, което се взема след много проучвания, а ремонтът на остарелия е задължителен. Основните моменти при избор на една или друга покривна система са три: тя трябва да има оптимални функции, съчетани с икономичност; да е сигурна, за да сме спокойни; и разбира се – да е естетична. Вижте как системата за покриви Тондах отговаря на тези нужди.

100% Функционалност - пестене на разходи

Покривът е главата на една сграда, но невинаги е необходимо да се харчат излишни пари, за да е качествен. Без значение от наклона (като единствените изисквания са за минимален 12°), продуктите Тondach осигуряват оптимална продуктова гама за саниране. Възможността за приплъзване на големите керемиди позволява умело застъпване и следване на съществуващата дървена скара. Керемидите са многофункционални и отговарят на конкретните изисквания.

Пестене на разходи: Приплъзването с до 6 см (в зависимост от модела) дава възможност за запазване на съществуващите летви.

100% Сигурност – висококачествена технология

Продуктите са изработени от керамика - материал, доказал качествата си през годините. Температурата на изпичане е над 1000°C, което осигурява над 100 години живот на продукта. В допълнение некерамичните аксесоари гарантират безпроблемното функциониране на цялостната покривна система. Използването на скоби за укрепване на керемиди и капаци, както и наличието на дълбоки странични улеи не позволява разместването им при силни ветрове и бури и допринася за запазване спокойствието и сигурността на обитателите.

Надеждна защита: Скоби за устойчивост при неблагоприятни климатични условия.

100% естетичност – радост за поколения наред

Керамичните керемиди имат различни модели и форми – плоски и с различни големини на вълната (средна и висока вълна). Отличават се с дълготрайни и красиви цветове - естествен цвят, енгоби, глазури  глазури "Амадеус", които се постигат чрез специалната технология на производство и изпичане. Комбинацията между елегантна визия и качествен продукт гарантира комфорта на обитателите на къщата в продължение на няколко поколения.

Предимство: Специалното покритие гарантира дълготрайност на цветовете и придава красота.

100% Гаранция за качество – 33 години!

Винербергер предоставя 33 години търговска гаранция – при  използването на цялостната покривна система, която включва задължителните керамични и некерамични аксесоари.

Конструкцията на покрива трябва да отговаря на нормативните изисквания и стандартите за качество, както и на изискванията от техническата документация.
 
Тук можете да се запознаете с Общите условия за издаване на 33 години търговска гаранция.
 
 
 
 
Ако в рамките на 33 години след закупуване на керемиди и керамичен тунинг се докаже, че качеството не отговаря на продуктовия стандарт БДС EN 1304:2013, Винербергер ще подмени безплатно всички повредени керемиди и керамични аксесоари.

Свързани статии