Цялостни системни решения за покрив - детайли

Системни решения за покривни системи
Представяме ви подробна схема за цялостни системни решения за нов или саниране на стар покрив. В инфографиката ще намерите всички детайли.

Кликнете върху съответното квадратче, за да получите повече информация.

 Инфографика

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Вентилационна лента за било

Помага на Вашият покрив да "диша".

Вентилационна лента за било е допълнителна защита от влага и образуване на плесен в подпокривното пространство. Скобите за капак, съобразени с всеки модел керемида, са хармонично допълнение към системата.

Изход за покрива и стъпала за обслужване

Решения за осигуряване на светлина в подпокривното пространство и сигурност при излизане върху покрива

Tondach предлага възможност за достъп на светлина в подпокривното пространство и стъпала за обслужване, които позволяват сигурното излизане върху покрива при необходимост.

Завършващи елементи

Керамични аксесоари - за красив и дълготраен покрив

Крайните (завършващи) керемиди придават естетически вид на покрива. Освен това осигуряват оптимална защита от проникване на вода при неблагоприятни климатични условия.

Снегозадържаща решетка

Част от снегозадържащите системи за сигурност и защита

Спомагат за равномерното разпределение на снега върху покривната конструкция и не позволяват свличане на снежни маси, които могат да увредят стрехата. Системите за снегозадържане се прилагат при всеки тип керемида.

Пародифузни мембрани

Още повече сигурност за подпокривното пространство

Парадифузните мембрани (фолиа) защитават от проникване на вода. Позволяват безпрепятственото преминаване на водните пари от човешката дейност под покрива и излизането им към канала за вентилация на пространството под покривното покритие.
 
Гарантират водоустойчивост, паропропускливост, термостабилност, устойчиви са на стареене и притежават механична здравина. Това ги превръща в неразделна част от цялостната покривна система Tondach.

Комплект отдушник

Вентилацията на покрива - основен елемент на системата

Комплектът отдушник е неотменна част от цялостната покривна система и подпомага ефективната вентилация на подпокривното пространство. Съдържа глинена тръба за вентилация, гъвкава връзка, уплътнителен маншон и специално лепило. Интегрира се хармонично в покривната повърхност.

Преграда за фалцов капак

Начална и крайна преграда за фалцов капак

Допълнително защитно средство от дъжд, градушка и сняг, което се използва при двускатни покриви и дава завършен вид на покрива.

Снегозадържаща скоба

Част от снегозадържащите системи за сигурност и защита

За всеки модел керемида. Служат за задържане на снега и предотвратяване на бързото му свличане.

Скоби за керемиди и капаци

Устойчивост при неблагоприятни климатични условия

Скобите служат за подсигуряване на отделните елементи върху конструкцията и максимална стабилност при всякакви климатични условия.

Свързани статии