Да направим оптимален избор

Често когато купуваме, цената на един продукт на пръв поглед ни се струва висока или ниска в сравнение с очакванията ни. Какво точно се крие зад една или друга цена и до какви допълнителни разходи може да доведе тя, се замисляме чак след като сме направили своя избор и вече е трудно да променим решението. След изграждането на новия ни дом без значителни усилия и поражения на сградата могат да бъдат подменени повечето елементи на ограждащата конструкция - например дограма, керемиди, топлоизолация. Един елемент обаче не може със сигурност да бъде заменен безпроблемно и това са стените.
 
Затова е важно да помислим навреме за тухлите и да направим оптималния избор още на фаза проект или най-късно в етапа на строителство.

Онлайн калкулатор

В стремежа си да помага на своите клиенти при избора на продукти за външни стени Винербергер ЕООД разработи on-line базиран калкулатор. С негова помощ потребителите избират оптималното за тях като сравнят стойността и топлоизолационната способност на различни решения за външните стени.
 
Винербергер калкулаторът е разработен в две версии – основна и разширена. Те биха могли да бъдат ползвани както от крайни клиенти, които планират строителство, така и от строителните експерти, занимаващи се с изготвяне на оферти и ценообразуване за участие в търгове за изпълнение на зидарии.
 
Калкулаторът помага в избора и сравняването на материалите, от които ще бъде изпълнена една външна стена, с оглед постигане на оптимален коефициент на топлопреминаване, което ще гарантира оптимален разход на енергия за отопление и вентилация.

Информация за всички необходими материали

В калкулатора са заложени стандартните и най-масово използвани материали на Винербергер, като керамични блокове с вертикална перфорация Porotherm, керамични тухли Forati – в практиката известни още като „тухли четворки”, както и продукти на други производители, необходими за изграждането на стени - варов разтвор за зидане, мазилки, топлоизолации и други.

Целта на Винербергер калкулатора е да предостави на потребителите безплатно и достъпно пълна информация за продуктите на Винербергер.
 

NB! Дизайнът на Винербергер калкулатора е собственост на Винербергер ЕООД и е защитен с авторско право. Копирането, разпространяването, поместването на част или на целия програмен сорс код или на снимки, изграждащи дизайна на сайта без предварително разрешение от Винербергер ЕООД е забранено, освен в случаите, в които то е за Ваша лична употреба за нетърговски цели.

Свързани статии