Дайте воля на мечтите си!

Много често ни се е случвало да се замечтаем за момент и точно тогава разумът да ни спре и да започне да анализира мечтата ни като ни убеждава с всевъзможни аргументи, колко неразумна е тя, как няма начин да се реализира и дори да стане факт, колко много пречки би имало да я задържим. Със сигурност това се е случвало неведнъж и с изконната ни мечта за собствен дом, при това не какъв да е а домът на мечтите – сигурен, уютен, просторен и вдъхновяваш, природосъобразен, дълговечен и какъв ли още не. И тъкмо сме се размечтали и ето го и него – с всичка сила разумът се мобилизира, за да изгради най-желязната защита: „Как точно ще стане? Толкова пари само да изградиш къщата на мечтите си! Как точно си въобразяваш да го поддържаш? А сметките? Знаеш ли изобщо колко ще струва да го отоплиш? И не само отоплението! Охлаждането струва още повече!“ … и все така обезкуражаващо.
 
И наистина, много е вероятно част от тези аргументи да се окажат прави. Веднага се сещаме за онзи труден период от годината, когато сметките за отопление скачат в пъти и само се молим да не надминат психологическата граница, която сме си поставили, че можем да приемем за нормална или поносима. И така всяка година…
 
А сега си представете обратния вариант, в който не мислите за сметки за ток и отопление, защото просто нямате такива. И ето разумът веднага пристига започва да нарежда: „Няма такава песен! Къде е уловката? Къде се е чуло и видяло!“ и все такива подобни. Но ето и фактите!

Фактите говорят

Къщата „е4“ на Винербергер е обвързана пряко със стратегия „Европа 2020“ на ЕС. 2020-та година вече никак не е далеч, а за да сме готови навреме, трябва да помислим, какво е нужно за постигането на тези дикрективи.
 
Винербергер разработи концепцията за керамична къща е4 , която напълно изпълнява изискванията, както и дори ги надминава. Ако построите къщата е4 на Винербергер разходите ви за отопление и климатизация ще намалеят драстично, защото в производството на енергия надвишава изразходването й. С разумна инвестиция над конвенционалното строителство къщата ще постигне перфектното съчетание на висока енергийна ефективност, рационално използване на природните ресурси, минимални СО2 емисии, както и достъпни експлоатационни разходи през целия жизнен цикъл на сградата. А възвращаемостта на една подобна инвестиция е в рамките на само няколко години.

Свободата да градим според своите собствени възгледи

Една от най-важните особености на нашата къща „е4“ се крие точно в свободата да живеем според собствените си възгледи и то по един природосъобразен начин. Живеем здравословен живот близо до природата, а едновременно с това цената е достъпна и инвестицията се изплаща във времето. Как е възможно това?Керамичната къща „е4“ е съставена от трите основни стълба на устойчивото и природосъобразно строителство:
 
Тя е енергийно ефективна (energy), икономична (economy) и екологична (ecology).
Но това, което я отличава, е емоцията (emotion)- свободата да изградим своя дом без ограничения и без да се съобразяваме с друго освен собствените си желания. Емоцията да заживеете в екологосъобразна къща, удовлетворението от високото качество на живот, както и от сигурността на инвестицията за поколения напред, ще ви съпътстват по време на живота в керамичната къща е4.
 
С четвъртото “е” Винербергер предлага на клиентите си онази добавена стойност, която ще обори всеки друг аргумент.

Остава да решим

Онова, което остава да решим, това ли е къщата на нашите мечти и как да я постигнем. В Европа вече има достатъчно добри практики, които доказват целесъобразносттана една такава къща и добрите резултати в крайна сметка. Редица къщи вече са изградени по концепцията „е4“. Те са едно- или двуфамилни къщи, но има и многофамилни сгради. В този смисъл Вашата къща на мечтите няма да е съвсем първата, но ще е първата за България. А не е далеч времето, когато това ще е стандарт и у нас. Така че ако Ви предстои да строите скоро Вашата къща, имате уникалната възможност да я направите по стандарта за близко до нулевото потребление на енергия „е4“. Кандидатствайте за спечелването на безплатен проект на къщата "е4" на Винербергер и изградете къщата на мечтите Ви. и А Винербергер ще Ви подкрепи на всеки един етап от строителството.

Регистрирайте се и постройте Вашата керамична къща е4, като забравите за комуналните разходи!

Ако желаете да реализирате къщата на Вашите мечти чрез концепцията "е4" на Винербергер, можете да  попълните нашия формуляр. С попълването на този формуляр Вие ни позволявате да разберем, какви са Вашите нагласи да строите по проекта "Керамична къща е4" на Винербергер. Ние ще се свържем с Вас, за да обсъдим детайлите и да Ви предложим перфектното решение.

Свързани статии